The best things in life are free!

Alltså, hur gullligt armband fick jag i går av mitt barnbarn Leo! Flätat med hans små fingrar! Färgen är sol och gräs , mormor! Så bra tänkt! Exakt vad jag längtar efter just nu! Sol och gräs...lovely!

Och visst är det sant. The best things in life are free. Också på jobbet. Tänkte på det igår, när jag ringde upp en person, som jag inte kände sedan tidigare. Förväntade mig inget annat än ett sakligt jobbsamtal, men hon var så otroligt trevlig; glad, positiv och lättsam! När vi slutat samtalet kände jag mig riktigt uppiggad - som efter en kopp kaffe eller en skön promenad. En riktig energiboost!

Tänk så enkelt det kan vara! Ta ansvar för att höja stämningen på din arbetsplats! Le mot dem du möter och SÄG det positiva som du garanterat tänker! Allt från; bra jobbat, snygg presentation, fina boots, snygg väska, kul att jobba med dig...

...som sagt; the best things in life are free!!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv