You have to be interested!

You have to be interested! Såå otroligt sant och verkligen well said! Om du inte själv, på riktigt, är intresserad av det du gör eller det du säger - så kommer det att märkas!

Din omgivning kommer alltid att vara snäppet mindre intresserad än vad du är, så här gäller det att tagga upp! Problemet är  - du kan inte låtsas ett intresse! Det kommer också att märkas. Du måste hitta det som verkligen sätter dig on fire och får din iver och energi att börja synas. Det är då det händer!

Detsamma gäller i mötet med människor. Ärligt nu - hur ser dina samtal ut? Handlar de mer om dig själv och det du gjort eller ställer du intresserade frågor till den du talar med? Att inte vara självmedveten, utan att i stället intressera sig för andra är en nyckel till fin kontakt och bra relationer, på jobbet såväl som privat!

"I´ve got three interests in life; me, myself and I!" , säger man i England - det gäller väl inte dig?!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv