Framgång är INTE en rak linje!

Ramlade över denna skiss på Instagram i morse hos @drivetpodcast - såå sant! All framgång bygger på hårt arbete och learning by doing. Det finns inga genvägar! Vad omgivningen ser är oftast den raka linjen- och framgången verkar komma över en natt, helt utan anstängning.

Saningen är ju också den, att vi är många som månar om att få framgången att framstå som enkel och naturlig - något som bara händer. Kanske är det dags att vi börjar dela med oss mer av sådant som inte blev bra - innan det lyckades! I dessa berättelser finns en väldig kraft och inspiration för dem som just nu kämpar och inte med säkerhet vet om de kommer att lyckas.

Jag sitter just nu med korr av min fjärde bok, som kommer i början av juni. Den kommer att glittra och glänsa när den är klar - helt enligt plan. Men bakom dessa fyra böcker finns, såklart, också hårt arbete, trial and error och, ibland dyrköpta, erfarenheter. 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv