En bra chef är nu ännu bättre!

Avslutade ett av mina Mentorprogram igår! En så speciell känsla. Ett helt år av regelbundna träffar ligger bakom. Ett år som präglats av insikter, samtal, skratt och delande av ny kunskap tillsammans med min adept.

Igår pratade vi om vad jag tänkte och vad adepten tänkte vid vårt första möte. Vilka förhoppningar adepten hade på sitt mentorsår och vad jag, som mentor, då såg som en potential. Så härligt att ett år senare samtala om detta igen och konstatera - sååå bra det blev! En redan bra chef - som nu är ännu bättre! Mer rustad för sitt uppdrag, mer medveten om sina styrkor och stärkt inom de områden som behövt lite extra fokus. Bonus! En adept som utvecklat briljans som talare! OCH som nu gått vidare till en ny chefstjänst inom sitt företag! Med på samtalet i går var också upphandlande chef - hon var så nöjd över the outcome! Man tackar! 

Kanske är det din tur nu? Kanke ska du gå ett mentorprogram? Det överlägset bästa sättet att vässa ditt ledarskap! Välkommen att höra av dig!
Etiketter: ledarskap

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv