Företagardagen 2016!

Företagardagen 2016! Alltså, vilken härlig dag! Träffat så många spännande och intressanta personer! Dessutom sålt många böcker till inspirerande ledare!

En sån här dag känner jag mig särskilt stolt över att bo i Örnsköldsvik! Det driv, det entreprenörskap och den framåtanda som präglar den här stan är så imponerande! En liten stad - men här händer det minsann grejer - hela tiden!

Inte minst inom miljöområdet, vilket min expogranne Cleantech Kvarken berättade för mig. Ett helt gäng företag runt Kvarken, som exporterar clean tech till världens alla hörn! Tummen upp! 

Dagens mest berörande var föreläsningen av  OBH Nordicas grundare Tomas Ek. Vi fick följa hans och broderns resa till ett framgångsrikt företag; en resa genom både skratt och gråt. Blev så starkt när han berättade om sin brors alltför tidiga död, precis när de sålt företaget och skulle njuta av frukterna av vad de åstadkommit...Han avrundade med att berätta om företagets stora engagemang i Hoppets Stjärna och deras biståndsarbete. Så BRA! 

Känner mig så nöjd...nu är det dags för en espresso, en mandarin och dagens mejlskörd....Och i kväll bänkar jag mig framför Dicte...alltså det är ju för bra; det är nåt speciellt med danskarna och krim...can´t wait!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv