The Crown

Mycket kungligt på bloggen nu! MEN - det är ju bara så härligt! Netflix originalserie The Crown släpps ju idag och DET kan man inte bara gå förbi! 

En serie som berättar om drottning Elisabeth II och hennes liv. En ung kvinna som trodde att hon skulle leva ett relativt vanligt liv, tills dess hennes farbror, Edward VIII, valde att abdikera för att kunna gifta sig med sin frånskilda amerikanska, Wallis Simpson. I det ögonblicket blev Elisabeth tronföljare. 

En ung kvinna som sedan bokstavligen kastas in i drottningrollen, när hennes far oväntat dör i en ålder av 56 - när hon själv är nygift och bara 26 år gammal. 

En idag gammal kvinna som fortfarande är Englands drottning, nu 90 år gammal. En gammal kvinna som stått rakryggad genom framgångar och skandaler - och som är fullständigt dyrkad av sina landsmän.

Ja, med ett sådant livsöde, behövs nästan inget manus. Men lägger man då till denna fantastiska historia, en gigantiskt budget och tre års inspelningsarbete med absoluta toppskådespelare...hur bra blir inte det!

Can´wait! Nu längtar jag efter att slänga mig i soffan och titta...självklart med en god kopp te...!


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv