Din egen personliga retorikkurs!

Boka in din egen personliga utbildning i retorik! Tre timmar, som du själv placerar där det bäst passar dig. Du kommer med ditt eget material, som du ska presentera inom en snar framtid. Jag peppar dig med de tips som kommer att märkbart förbättra ditt framförande och din presentation. Det gäller alltifrån upplägg, power point bilder, struktur till framförande. Du får också konkreta tips på en inledning, som gör att din publik inte kan låta bli att lyssna.

Jag spelar in dig och ger dig feedback. Efter feedback får du möjlighet att spela in på nytt. Du kommer att märka en tydlig skillnad!

Med dessa tre timmar i bagaget, kommer du att ha med dig konkreta retoriktips och redskap. Dessa kan du sedan använda på egen hand, nästa gång du står inför att hålla en presentation eller dragning!

Inget att vänta på! Boka nu! Så här bra, som efter de här timmana,  har varken du eller dina presentationer någonsin varit!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv