Ge inte upp!!

I nya JUNIA skriver jag om varför du inte ska ge upp! Vägen till framgång och till att lyckas är ALLTID lite skavig. Om du redan i uppstarten inser detta, har du lättare att identifiera vilken fas du befinner dig i. Då kan du lättare hantera det som händer...eller inte händer...

Tänk dig ett barn som håller på att lära sig gå. Så kämpig period det är! Barnet står på näsan inte en gång, utan massor av gånger. Samtidigt ser barnet runt omkring sig andra barn som springer och hoppar, till synes helt utan ansträngning. Hur knäckande!!!! Men ALDRIG någonsin tänker barnet:

"Det här med att gå, det är nog ingenting för mig..."

Trots att det är så mycket kamp innan barnet tar sitt första steg, så håller det ut. Och det är nyckeln till framgång. Inte att du måste KÄNNA dig glad, optimistisk och energisk hela tiden. Sanningen är den, att hur du känner dig har ingen som helst betydelse för om du når målet eller inte. Det som däremot spelar roll är hur UTHÅLLLIG du är. Att inte ge upp. Det är det som gör hela skillnaden. 

Blir du trött, less och utmattad - ta en paus; gör något annat ett tag; ta in synpunkter från någon du har förtroende för  - eller sov...Sedan är det bara att kämpa vidare. Förr eller senare når du ditt mål - så...ge inte upp!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv