Julklappstips!!

Måste ju bara tipsa dig om att köpa min bok som julklapp! Kanske till dig själv, till en arbetskamrat eller till någon annan du tycker om som har en ledarroll - på jobbet eller på fritiden!

Det är just det som är så bra med min bok; den passar alla ledare, oavsett sammanhang, och har massor med konkreta och bra tips, rakt in i situationer du hamnar i som ledare; att ta ett svårt samtal, att få med dig andra på en idé, att hantera en konflikt, att hantera den där personen som alltid är så "svår"...

Det är ingen bok som du ska läsa ut och ställa i hyllan, utan den här boken ska du ha till hands, så att du snbbt kan läsa det kapitel som du behöver, för att undvika att stå på näsan i onödan...Dessutom finns tester, så att du kan se vad du är bra på och vad du behöver stärka!

Under hösten har många läst och gillat! Så det är inget att tveka på! Klicka hem den idag från www.bokus.com eller adlibris.com, så har du fixat ännu en bra julklapp!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv