2017!

GOTT NYTT ÅR kära vänner! Hoppas att ni alla haft en underbar Nyårshelg!

Vi har firat på traditionsenligt sätt - tillsammans med vänner som vi ALLTID firar med. Stort och mäktigt på något sätt. Att gå in i ett nytt år - alltid tillsammans. Vi har gått från att vara alldeles, alldeles nyblivna par till att gifta oss, bilda familj och fira Nyår med elva jämnåriga barn på språng. Så härliga minnen av Nyårsaftnar som krävde både strategi och logistik för att att det skulle fungera - men sååå bra det blev! Barnen växte upp och tog över vår tradition och firade sedan själva i något av de hus där vi inte var. I dag är de vuxna och har egna familjer  - men det ursprungliga järngänget är detsamma och vi firar fortfarande tillsammans - nu som par igen! 

Vad kommer då 2017 att innehålla? Ja, om det vet vi ännu inte så mycket. Det som är viktigt är att skilja på det som man kan påverka och det man inte kan påverka. Det måste man bena ut, för att få bra stadga till ett nytt år. 

Året började mörkt med terrordåd i Istanbul och om ett par veckor tillträder Trump som president.  Terror, flyktingströmmar och många människor som lider kan lätt ge oss en känsla av vanmakt. Men - om du reder ut vad du kan påverka, så är det faktiskt en hel del som vi kan göra som individer för att världen ska bli en bättre plats. För så är det ju. Vår värld består av små enkla individer, som du och jag - det är vi tillsammas som är världen. 

Trump kan vi inte göra så mycket åt - där får vi vänta och se - men det finns mycket som du kan göra för att förändra världen till det bättre i din familj, på din arbetsplats, i dtt bostadsområde eller i din stad. Mycket handlar om hur vi är mot varandra. Våga vara varmare och vänligare 2017 - det är ett så bra sätt att förändra världen. Det ska inte behövas ett snökaos, som det i Stockholm i höstas, för att vi ska börja le mot varandra och hjälpa varandra. Här måste vi tänka till!

Årets utmaning, då? Ja, där kör jag på samma som alla år - att under året tacka JA till något som jag aldrig gjort tidigare! Det har faktiskt lyckats varje år! Jag kan till och med räkna upp år för år vad jag tagit mig an som varit okänd mark! En utmaning jag kan rekommendera! Det känns sååååå bra när året är slut! Jag har faktiskt tagit ett steg vidare - i år också!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv