Nuuuuu - kör vi!

Så är dags! I morgon drar jag igång årets första Mentorprogram i Stockholm! Mentorpärmen till min adept är laddad, bok för reflektion inköpt och de två av mina böcker som vi startar upp med, nedstoppade i väskan! 

Det är alltid samma känsla. Roligt, spännande och intressant. Jag och min adept ska ut på en resa tillsammans. En resa som ingen så här ett år innan säkert kan veta var den slutar. Men ofta med nya spännande uppdrag för adepten!

I botten finns en stomme och struktur som ger mentorprogrammet en grundkaraktär av utbildning; nio komponenter som alla ledare behöver behärska  för att fungera bra som ledare - oavsett bransch. Men sedan kommer allt det andra. Det som inte går att planera lika noga i förväg. Det som gör att jag som mentor verkligen får skärpa mina sinnen och mitt intellekt. Detta andra som är -  livet. En ledares vardag som, trots många likheter, ändå varierar så mycket från plats till plats och från sammanhang till sammanhang. Det som gör mitt jobb till ett av de mest spännande, intressanta och utmanande man kan ha. 

Kanske ska du starta upp ditt år med att bestämma dig för att gå Mentorprogrammet? Du kommer inte att ångra dig - det är garanterat vägen till att bli ditt bästa som ledare!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv