Fashion Business Days coming up!

Idag packar vi för Fashion Business Days i Stockholm! SMÅ bilder, eller hur? Så nöjd med årets plåtningar! Kanonresultat! Strålande modell och duktiga fotografer!

Som ni som följer mig här på bloggen, redan förstått, så jobbar jag med lite olika saker... Tisdag till fredag slår Fashion Business Days upp portarna på Stockholm Fashion District i Nacka strand. En inköpsvecka för professionella inköpare från hela landet. HPI tillverkar mössor och ställer i år ut tillsammans med skoföretaget INUIKKI. 

Jag kommer att vara med och styla montern och sedan finnas en del därute under veckan. MEN, såklart, eftersom det är jag, så kombinerar jag veckan med att leda en mentorsträff i ett av de Mentorprogram som jag kör just nu och sedan lite egna möten på det! Kommar att bli såååå bra! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv