Nu - min bok på NK Bokhandel!

Puh! Vilken intensiv vecka som ligger bakom! Intensiv, men också härlig, såklart!

Hunnit med massor! Spännande möten på Fashion Business Days kombinerat med möten om sånt som ligger i framtiden när det gäller retorik på olika sätt.

Dessutom fortsatt lansering av min bok Bättre ledare - redan i morgon! Nu finns den också på NK Bokhandel! Så stolt och glad för detta! Så! Om du inte köpt din bok än - så spring iväg och lägg beslag på ett ex!

Också haft en mentorsträff i veckan, i ett av de mentorprogram som rullar på just nu. Så priviligierad att få följa dessa briljanta och unika personer under ett år! En så intressant resa. 

Och bästa energiboosten! En lunch, en middag tillsammans med härliga Linda och Carin. Så starka och karismatiska kvinnor båda två! Lika uppiggad efter varje möte!

Toppade veckan med att fira min käre makes födelsedag! Lite opera, lite middag, lite Afternoon Tea på Grand...

Nu är det dags att landa i soffan och njuta av söndagskvällen med lite te och den svenska krimserien som går just nu! Bra, eller hur!


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv