Weekly summary

Så lämpligt inför helgen, eller hur? Konsten att koppla av - utan att koppla från! Nya JUNIA landade i lådan den här veckan och jag skiver om just detta svåra - att koppla av...Alltså...när blir det egentligen läge för det? När känner man att, okey, nu är jag klar med allt, nu ska jag koppla av? "Jag måste bara..." flåsar oss hela tiden i nacken - och vips! Plötsligt är stunden förbi, då jag hade kunnat koppla av...

I Junia ger jag två bra tips! Stefan Löfvéns modell; att koppla av - utan att koppla från! Såå bra! Man måste kanske träna lite, men tveklöst ett bra sätt att hitta pauser i vardagen!

Det andra tipset! Vänta inte på att bli klar INNAN du kopplar av! Du blir ALDRIG klar! Nyckelordet är NU! Annars händer det inte!

Veckan har varit, minst sagt, intensiv, med många olika uppdrag! Men kul, såklart! Steg två av en retorikkurs, har betats av,  för ett peppat gäng som glatt lät sig filmas och feedbackas!

Och gårdagens härliga kundevent hos Modern Ekonomi, så fint ordnat med mingel, härlig buffé och sköna toner från kvällens trubadur! Jag föreläste om hur man leder sin verksamhet till framgång för ett gäng drivna företagare!

Och nu är det fredag! Helgens fokus blir att packa, fixa och ordna inför modeveckan i Milano nästa vecka! Vi ställer ut, så det är lite att tänka på...Plus 14 där nu! Can´t wait! See you in Milan!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv