Retorikkurs coming up!

I fredags körde jag lunchföreläsning för Marknadsföreningen i Örnsköldsvik, som jag berättat om i ett tidigare inlägg. Idag skickade de ut detta mejlutskick! Så bra!

En liten minisammanfattning av de fem retoriktips, som jag bjöd på till lunchen OCH fint erbjudande om en chans för dig att bli ditt eget bästa retoriska jag! Retoriskt jag, kanske du tänker - finns det verkligen ett sådant! Absolut! Allt handlar om medvetenhet om vad som fungerar, träning och konkreta tips!

Tillsammans med Företagsutbildarna kör jag en tvådagarsutbildning i Retorik i Örnsköldsvik 28-29 mars. Första dagen innehåller föreläsningspass och retoriska tips, både när det gäller upplägg/struktur och framförande. 

Dag 2 får du en individuell tid när du får tillfälle att filma den presentation vi tilsammans förberett dag 1. Du får tips och feedback - och jag lovar dig, att så bra som du är när du går hem den dagen, så bra presentation har du aldrig hållit tidigare!

Finns inget att tveka på! Gå in på www.foretagsutbildarna.se och anmäl dig! Kommer att bli såå bra!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv