Mentorprogram - yay!!

Som en härlig vårbukett! En färgexplosion av energi, framåtanda och hopp! Visst ser det ut lite så...Faktiskt en BRA beskrivning på själva stämningen och den förväntan som ligger i luften när ett Mentorprogram ska starta. 

Och det är exakt vad jag gjort idag. Startat två Mentorprogram. Vi har haft den första uppstartsträffen, där också den upphandlande chefen är med. För adepten är det viktigt att få höra vilka förväntningar chefen har på resultatet av programmet, men också, varför just den här medarbetaren har valts ut, som någon företaget vill satsa lite extra på. Viktigt, såklart, också för mig att höra vilka tankar som ligger bakom från chefens sida. Allt för att programmet ska få en så god start som möjligt. 

Och idag startade alltså TVÅ program. Så roligt och spännande att få följa dessa två ledare under det år som ligger framför!

Igår  - ett snabbt besök i Stockholm för styrelsemöte. I kväll skoljobb med barnbarnet som tar studenten i vår. Nu blir det senaste avsnittet av Designated Survivor! Är helt fast i den serien! På Netflix! Missa inte!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv