Vår i luften!

Vår I LUFTEN! Alltså - bokstavligt talat!!! Plus 13 grader och - 21m/s!! Kom hem med grus i håret, efter mitt jobbmöte inne i stan idag! Såg just på webben att en husgavel (!) i Härnösand blåst av!! Eh, vår..?? Pratade  med en kollega i Småland, tidigare idag, som just då njöt av plus 18 grader...!

Oh, well, hos oss har allt smältvatten HELT skurit sönder vår väg ner till huset, så maken har lite att pyssla med i kväll...

Men mycket som är härligt också - inte minst ljuset! Sommartiden har verkligen gett skjuts till vårkvällarna! Känns om om man har dubbelt så lång kväll som under de mörka månaderna! Har städat upp i tidningshögar och piffat upp här och där med lite nyinköpta kuddar i soffan och härliga handdukar till badrummet från H&M home! Så fina! 

Nu -  skicka iväg offert, reseräkning och förbereda veckans två Mentorsträffar! Sedan blir det Homeland! Så spännande nu! 


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv