Home Office

Ja, så är det - jag har mitt kontor hemma i bostaden. Får ganska ofta frågan om hur jag tycker att det fungerar - och svaret är att för mig är det en bra lösning. Som ni märkt, ni som följer mig här på bloggen, så reser jag mycket i jobbet. I stort sett varje vecka innehåller en jobbresa. Då är det skönt att landa i hemmakontoret mellan varven. 

I början kunde det vara lite trixigt att få till bra rutiner. Det blev lätt att jag avbröt för att hänga en tvätt, plocka i eller ur diskmaskinen, vattna blommor - ja, ni fattar. Men nu funkar det jättebra. Jag kör mina jobbpass konentrerat, käkar lunch och fortätter. En STOR fördel är att jag har möjlighet att sticka ut på en snabb skogspromenad efter lunchen, när vädret bara är sådär härligt att man inte kan vara inne. Ja, eh, då talar vi INTE om idag - nytt fräscht snötäcke i morse...Gaaahh!

Så, ja, det funkar fint med ett home office! Är så nöjd med att ha en kontorsdag hemma idag! Lite efterarbete från veckan, lite mail och telefon - och i kväll är vi bjudna på middag hos goda vänner! Så härligt! Ha en fin fredag alla!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv