Glad Påsk!

Hoppas ni har en härlig påsk! Själv landade jag hemma i onsdagskväll och firade med att hänga upp den här vackra påskkransen på ytterdörren! Så läckra och påskiga färger!

Eter tio veckors jobbresande i sträck, så är det för ljuvligt att bara vara hemma över påsken. Att bara vara, helt enkelt. Lite promenader, gå till kyrkan, äta påskmiddag med familjen och bara mysa till det. 

Så här såg det ut i går kväll, när vi firade två födelsedagar i familjen! Eh...alltså båda två fyllde år i februari...säger lite om familjens tempo..hehe!

Ja, vad säger ni? En liten present från NK kan ju aldrig bli fel! OCH - Ja! Jag har bakat tårtan! Fick ett så bra recept av bästa Helena! Bad om ett som hon trodde jag skulle klara av! De flesta av hennes recept går INTE att använda för sådana som mig - hon är värsta konditorn!

Inte så mycket sol ute igår - men vad gör det när man har en sån här sol inne! Lycklig Leo, efter att ha lyckats med sin egghunt och funnit Guldägget!

Ha det fortsatt skönt i påsk! Det tänker jag ha! Nu väntar en tur ut till sommarhuset! Så ljuvligt, så här på våren - ett besök där påminner alltid om allt härligt som ligger framför!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv