@home

Jamen, då var det fredag igen! Denna härliga avrundning på en intensiv jobbvecka! Veckan blev faktiskt lite mer fullmatad än väntat - kanske för att den var en dag kort!

Har, bland annat, jobbat fram två föreläsningar som jag ska hålla i Umeå nästa vecka - Ledarskapsutmaningar och Ledningsprocesser och styrelsearbetet. 

Veckan har också inneburit påsklov här uppe, så på onsdag var det dags för bio och pizza med Leo. Sedan blev det en tur ut till Skommarhamn för att kolla in det senaste som hänt i Rubings drömhus! Alltså - det blir så coolt! Nu var trappan till övervåningen på plats - i plåt! Hur häftigt!


Ebba har varit i USA i veckan och kollat på hockeycollege. Åkte i söndags och landade i morse på Arlanda. Följde hennes flighter och byten i mobilen igår kväll - bra jobbat av en 18-åring! 

Så modig och framåt! Blir lite sorgsen, när jag tänker på hur världen ser ut. Nytt terrordåd i Paris igår...den tid när man obekymrat liftade eller tågluffade runt i världen kommer längre och längre bort. Så uppmuntrande då att läsa Peter Englunds artikel om terrorismens historia i DN förra veckan. Terrorism är inget nytt och till slut har dess olika uttryck ALLTID krossats och fördrivits. Hoppfullt.  

Nu ska jag ta mig an veckans sista jobb - att förbereda en utbildningsdag för alla medarbetare på ett byggföretag; Du som medarbetare - företagets visitkort! 

Sedan borde jag skriva en artikel också till nästa JUNIA, men det måste nog bli nästa vecka...

Ha en härlig helg alla!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv