Rådslag och stämmor!

Helgen som gick tillbringade jag i Norrköping, där jag hade fått förtroendet att sitta som presidieordförande i Pingst Rådslag och stämmor. Eftersom det var fjärde gången, visste jag lite vad som väntade, när vi i torsdags bilade ner från Stockholm. Kände förväntan, spänning - ett så kul uppdrag! Så välplanerat in i minsta detalj... och ändå vet man aldrig riktigt hur det kommer att bli! Ett uppdrag helt i min smak! Lite slak lina att gå på - det gör att man ger det där lilla extra!

Redo för Rådslag! Taggad och laddad - och full av förväntan!

Ja,så här tillbringade jag större delen av helgen! Ser kanske inte så kul ut - men jag lovar - det är kul, intressant och spännande!

From my point of view!! Daniel Alm in action framför ca. 300 Rådslagsdeltagare!

Inget Rådslag utan en härligt festlig middag! Det här året fick maten lite extra guldkant av en speciell kock - en av de kockar som lagade maten vid Kungens 70-årsdag! O, la la!! Man tackar!

Så bra helg! Så många härliga vänner! Så härlig sång och musik! Ja - så bra allting blev, helt enkelt!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv