Årets Mallorca!

Vissa år är det härligare än andra att hoppa på ett plan till Mallorca! Även om vi alltid älskar att åka en sväng till Mallorca varje sommar, så var det sådär extra härligt i år - det har ju varit såååå lite sol och värme i Sverige sommaren 2017....

OCH - att sedan avsluta dagen så här. Med middag i månskenet på vår balkong på underbara Nixe Palace i Cala Mayor. Så njutbart.

Nixe Palace är ett underbart hotell! Ligger fantastiskt vackert på stranden i Cala Mayor, utanför Palma. Vyerna är helt breathtaking! 

Så här såg det ut när vi vi slog upp dörrarna till vår balkong på morgonen! Älskar det!

Hotellet har också en härlig arkitektur och läcker inredning! Kolla bara här på lobbyn - grön sammetssoffa och sobra toner av kaffe, mjölk och grädde...och till det lite grön marmor...sååå snyggt!

Sedan finns det också mycket härligt att besöka i närheten - som Puerto Portals. En liten lyxig hamn där yachterna trängs och med mysiga restauranger längs strandpromenaden. Som Flanigan. Kanske min absoluta favorit på ön. Här ropar jag in deras hummersallad, följt av grillad nyfångad sjötunga. Efterrätten är given - det finns bara en på menyn. Äppelkakan. Och med den efterrätten behövs inga fler, om ni förstår vad jag menar...

Palma gör heller aldrig någon besviken; missa inte underbara livsstilsbutiken Rialto Living. Så härlig butik, som också har ett fint litet café. 

Lite Palma by night kan aldrig bli fel. Ät en god middag och strosa runt i gamla stans härliga gränder.

Här sitter jag på ännu en restaurang favorit, Caballito De Mar, och väntar på tonfisktartar och seabass baked in salt....så ljuvligt gott.

Sista kvällen njöt vid vår middag alldeles vid havskanten i fantastisk solnedgång. 

Tack Mallorca och Nixe Palace för den här gången. Underbart som alltid. Jag har verkligen njutit av varje minut! 

Nu är jag så redo för hösten 2017! Bring it on! Ser fram emot många roliga uppdrag och annat skoj!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv