Work, work, work ...and some fun!

Ja, hjälp, vilket tempo den här hösten startat upp med! Minst sagt full fart! Såklart jätteroligt, men bloggen har blivit lite lidande...

En liten update! Den här veckan har bjudit på både jobb och roligheter. Startade upp med jobb i Stockholm i början av veckan. Ett av mina Mentorsprogram som nu rullar in mot avrundning om ett par månader. Känner mig alltid så privilegierad som får följa dessa fantastiska ledare och chefer i deras strävan att bli ännu bättre ledare. Hatten av!

Sedan bilade vi ner till Linköping, för att hälsa på vårt barnbarn Ebba, som spelar hockey i Linköping Dam - med siktet inställt på hockeycollege i USA nästa år och fyra år framåt. Universitetet ligger en bit upp från New York, nära Albany. Så det är bara att se fram emot trevliga USA besök framöver! I like!

När man får krama om den här tjejen! Ja, då blir det verkligen en bättre tisdag!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv