Bokmässan 2017

Så FORT tiden går! Snart två veckor sen Bokmässan - har ju helt glömt att ge er en liten rapport!

Alltså som väntat - Bokmässan är ju alltid en så härlig tillställning! En bokfest! Stod i Sveriges Talares monter med min bok Bättre ledare - redan i morgon. Hade också plockat med mig en liten Bokmässegoodiebag i form av en nyckelring med en liten svart pälsboll och min logga! VÄLDIGT poppis, kan jag berätta! Apropå smör i solskien...

Så många glada, smarta, intressanta och trevliga personer som kom förbi montern; kunder, vänner och helt nya bekantskaper! Prat, skratt och bokförsäljning! En så bra mix! Träffade också en tidigare kollega, som jag inte mött på hur många år som helst. Ni vet, den där härliga känslan, när man bara tar vid där man slutade...

Och nu är det höst; d.v.s dags att krypa upp i soffan på söndagseftermiddagarna med en kopp te, lite tända ljus och en härlig bok...mitt första höstval blir Denise Rudbergs nya, De sju som såg. Vad tänker du välja?


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv