Nobel!

Alltså - jag ÄLSKAR Nobelfesten! Tycker att det på riktigt är en försmak av julen, del av julfirandet - att ladda upp med lussebullar och glögg och riktigt frossa i hela den långa vackra, överdådiga direktsändningen. Klänningar. Blommor. Musik. Tal. Vetenskap. Litteratur. Kort sagt - festernas fest!

Minns när jag var liten; då var det Mamma och jag som tog en helkväll framför TV:n. Så mysigt, att sitta där och titta, kommentera, förundras, imponeras, roas och röras. 

Och säg, på vilken tillställning, man faktiskt har chansen att LÄRA SIG så mycket som just under Nobelfesten. Ja, alltså, man förstår ju inte precis allt... (hehe), men det stora hela får man grepp om och det räcker en bra bit. Många upptäckter ger ju ståpäls på armarna; vilken skapelse vi är en del av. Tanken hisnar. 

OCH - vår kungafamilj! Så fantastiska representanter för Sverige. OCH sååå snygga!

För att inte tala om vår framtida drottning - Victoria. Ja, vad ska man säga - finns väl inga ord, eller vad säger ni...?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv