Min jul 2017!

Har haft en så härlig jul - HEMMA! Detta sköna ord! Så härligt att få landa hemma inför julledighet och semester, efter en intensiv jobbhöst med många resor...

Har julmyst med familjen - bara att umgås med dem flera dagar i rad känns som en enorm lyx, eftersom vi är en rätt uppbokad familj som faktiskt har lite svårt att få till de där efterlängtade familjemiddagarna.

Julfika framför Kalle; har blivit en del av vår tradition med just det där speciella kakfatet i flera våningar, som nästan bara används vid jul. Uppskattas såååå av 8 - åringen! Man får äta hur många kakor man vill!

Sedan dags för julbord! Så här såg min juldukning ut 2017!

Sedan kom tomten vandrande med sin lykta genom en snötäckt skog. Vi släckte ner i köket och följde hans stundtals mödosamma pulsande - nästan liiite för spännande för vissa! OCH - sedan kom Han! 

Men ett vackert paket låg och väntade hela julafton för att sedan öppnas på julafton nummer två! En önskeklapp till Ebba - and she´s so worth it!

På juldagen åkte vi ut till Skommarhamn och min bonusdotters familjs fantastiska nybyggda hus. Magiskt läge! OCH - då var också Ebba med! Så extra roligt att träffa henne, som tillbringat hela hösten i Linköping, där hon spelat hockey med LHC Dam. 

Julhelgen avslutades traditionsenligt på Annandagen hos goda vänner med ett jättehäng av sköna människor!  Så kul att träffa alla! En riktigt härlig avslutning på julen helt enkelt!

Hoppas att ni också har haft det bra, var ni än har firat! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv