Extremt väder - extrem vecka...

Jamen , så är det verkligen...De senaste två veckorna har faktiskt varit lite kämpiga att få någon ordning på. 

Först snöade det i Stockholm, vilket innebar att mitt flyg blev så försenat att jag var tvungen att inse att jag inte skulle hinna ner till uppstarten av det nya Mentorprogrammet. Tack och lov, hann jag nå min blivande adept innan han hoppade på tåget för att resa mot Stockholm. Så urtrist - man är laddad, peppad och på - och sen blir det ....ingenting... Såå konstig dag det blev.

Nåväl, bara att se framåt, tänkte jag, mot nästa vecka. MEN. Då snöade det här i Västernorrland. OCH som det snöade  - 60 cm. Helt omöjligt att öppna ytterdörren på morgonen, på grund av snö ända upp  till handtaget. Vi fick ta oss ut genom garageporten, som öppnades uppåt, och sedan plumsa i djuuup snö. 

Behöver jag säga att mitt flyg ställdes in IGEN. Nu var det ett styrelsemöte i Göteborg som drabbades. Omöjligt att ta sig dit på tid, så mitt deltagande fick bli på länk, under en del av dagen. 

Så konstig känsla - under alla år med jobbresor har jag faktiskt aldrig varit med om att behöva ställa in - och nu hände det två gånger inom en tvåveckorsperiod.

Ja, ni ser ju!! Insnöad. På riktigt. Meeeen....

...nästa dag såg det ut så här!!!! Och då är ju allt förlåtet, eller hur!! Sol, snö och helt underbart vinterväder!!!

Väldigt vackert! MEN. I morse visade termometern på -28,9 grader...som sagt - extrem väder!!

Säger ändå inte to be continued, utan nu sträcker jag mig med förtröstan fram emot den här veckan - mycket roligt som väntar! Två födelsedagskalas, mentorträffar, planering inför en kick -off och möten om kurser under våren. 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv