Ska du hålla tal? Keep it simple!

Ja, så är det verkligen! Det bästa talet är det oftast det enklaste! 

I förrgår var vi på en urhärlig 40-årsfest! Inte så stor, bara familjen och några nära vänner. Dagen innan, när jag och min kära man åt middag, så sa Åke att han gärna skulle vilja hålla ett tal tillMartin. Min respons blev då:

"Det blir ju inte så svårt, så mycket gott som du ofta säger om Martin härhemma!"

Och så är det. Ta tillvara på det du redan tänkt och känt för personen i fråga. Inte krångla till det; tala från hjärtat, håll det enkelt och säg som du tänker och känner. Det blir oftast det allra bästa och ett alldeles härligt ögonblick för den som talet riktar sig till.

Allt för sällan berättar vi för våra nära och kära hur mycket vi gillar dem  - och varför! Så ta chansen, när den bjuds! Aldrig missa ett tillfälle att hålla tal! Det är min devis! Låt också det bli din - sätt guldkant på tillvaron! Blir ju så härligt!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv