Be yourself!!

Att vara sig själv - ja , det kan ju på ett sätt verka som det lättaste av råd - för vem skulle man vara om inte just - sig själv?

Men ändå - hur svårt är inte det? Vi har ju alla en såå stor längtan av att passa in och inte sticka ut i onödan. Men stämmer det verkligen, kanske du tänker - är inte just individualismen det vi efterstävar idag - to be personalized. Aldrig har väl monogram på alltifrån väskor och datafodral till halssmycken med små bokstäver känts mer aktuella. 

Ja, det stämmer, men bara till en viss del, om du frågar mig. Tänk på när du ska träffa personer du inte mött tidigare eller delta i sammanhang som är nya för dig; visst är det lätt att tänka - undra hur jag bäst kommer till min rätt? Hur ser de andra ut?

En person som garanterat ALDRIG tänker så, är brittiska drottning Elisabeth, 92. Hon har ALLTID samma stil, oavsett sammanhang, som här på besök på London Fashion Week förra veckan, i glatt samspråk med Anna Wintour, chefredaktör för amerikanska Vogue. 

 

Alltså, visst är det en härlig bild! Hon är verkligen SIG SJÄLV - som hon sett ut de senaste 30, 40, 50, 60 åren...Trygg, igenkännlig och glad! 

Nu har ju inte de flesta av oss den ikonstatusen, att vi kan unna oss lyxen att ALDRIG fundera på vilken stil som blir bäst i ett visst sammanhang.  

Men visst ligger det mycket i Coco Chanels uttalande - trots en induvidualistisk tid, anstänger vi oss hårt för att passa in. Hur ser kärnan ut i din personlighet - kanske ska du låta den skymta fram lite oftare...` 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv