Håll drömmen levande!

Idag är det Internationella Kvinnodagen - en dag som, tyvärr, behövs får man väl säga. För ännu är vi inte där. Kvinnor står inte ännu sida vid sida med män inom alla områden. Mer finns att göra och det ska vi påminna oss om idag. 

MEN. Vi ska också påminna oss om hur mycket vi har som ligger där framför oss och väntar. Inte låta våra egna negativa tankar, hålla oss tillbaka - utan frimodigt sträcka oss fram emot det vill uppnå och dit vi vill komma. Vi har alla större resurser i oss än vi kanske vet om eller anar. Många är de som förvånat berättat om den kraft, företagasamhet och initiativförmåga som kom fram, när de väl befann sig i en situaiton  som krävde mer av dem. Då fanns allt där. Och det finns där idag också - mitt i din vardag! Låt inte tankar som "inte ska väl jag", "det är inget för mig" eller "det klarar jag inte", hålla dig tillbaka. Tänj på dina gränser, så kommer du att få uppleva hur du tar de där kliven framåt, som du längtar efter. Nu går vi vidare.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv