Midsommar!

Vi är så lyckligt lottade att vi har ett stort härligt Midsommargäng, som vi firar tillsammans med  - år efter år. Blir alltid ett så fint firande och man känner att nu - nu börjar sommaren på riktigt!

Mycket fix, såklart - men också så roligt! På förmiddagen förbereder vi hemma hos oss för kvällens grill. Här ser ni årets Midsommarbord dukat. Ja, det blev inomhus - i år igen...lite ruggigt väder. Vad ska man säga - lite typiskt svensk Midsommar...

Men firandet startar redan mitt på dagen, med silllunch hos kompisar i viken bredvid vår - klassisk sillunch och, som alltid, underbara tårtor!

Så fin Midsommardukning!

OCH. Urgoda sillar!

OCH. Drömmiga tårtor!

Efter alla godsaker, en promenad ner till stranden och brygggan. Kvällen fortsatte sedan hemma hos oss med burrata till förrätt, sedan grill och som avslutning variation på rabarber och, obligatoriskt - kungligt quiz, förstås! Ett måste.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv