Båtburen sommargäst!

En liten kär gäst återkommer varje sommar, lika glad och förväntansfull varje gång! Vårt lilla barnbarn Leo - som nu inte är så liten längre! Fyller snart nio...

I år anlände han stolt till vår brygga; med pappa Martin, direkt från deras hem i Skommarhamn. Och  - såklart denna sommar - på en underbart varm och härlig dag!

Så härliga dagar vid brygga, hav och strand - Sverigesemester denna sommar - när Sverige förvandlades till ett Medelhavsland - på ont och gott förstås...men i vårt trygga lilla hörn bjöds det underbart långa, varma och soliga sommarlovsdagar..!

Sedan var det dags för Ulvö regattan och tidigt, tidigt kl. 07.00 gick vi ner til bryggan för att möta pappa Martin och hans kompis Peter som kommit från Spanien, för att segla med familjen. Och då - då var det redan 22 grader...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv