Bokmanus klart!

Alltså – vilken härlig helg! Vilket sensommarväder! Gårdagen var ljuvlig och mycket hanns med; först gudstjänst, välkomstlunch i kyrkan och på eftermiddagen fika i solen och på det en lång skogspromenad.

Så verkligen sommarfeeling i helgen – trots att vi i lördags officiellt avslutade vår sommar, med att flytta hem från sommarhuset. Samma känsla varje år; ett stråk av vemod blandat med pepp inför det som ligger framför. 

Men ändå. Trots härligt väder och annat kul - så var ändå det allra härligaste att jag, i fredags, kunde skicka in mitt bokmanus. Jag var klar!!! Den känslan går knappt att beskriva; en nästan påtaglig viktminskning, när man känner att –  nu är det klart! Jag har landat i formuleringar och innehåll - att just som det är nu – så får det bli! Eufori är ordet!

Och då när manus är skickat, då känner jag att detta har jag levt med länge; kanke längre än jag trott. Själva skrivandet är egentligen det sista som händer – det som faktiskt står i boken har jag processat så mycket längre. När den uppstartsprocessen börjar kännas klar, då känner jag mig nästan som en häst i sin spilta – släpp ut mig! Nu vill jag börja skriva!! Och när skrivandet sedan drar igång - ja, då går jag in i en liten bubbla för ett tag!

Nu går vi in i nästa fas med beslut kring layout, omslag och bilder! Så kul!

Dessutom är Bättre ledare - redan i morgon! slutsåld och ska tryckas om! Yippie! Mer om detta kommer!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv