Mentorprogram och en bättre middag! 

Nu har hösten dragit igång på allvar! Märks inte minst genom att resschemat snart helt är på plats! Och – många resor blir det i höst!
Spännade och roliga uppdrag väntar! Så det blir några timmar att spendera i luften. Ibland med trevligt sällskap, ibland med en podd i öronen - men ibland också bara en skön timme helt för mig själv och mina tankar ... inte sällan kommer någon ny trevlig idé och knackar på!

Förra veckan startade två nya Mentorprogram upp i Stockholm. Alltid så intressant. Genom dessa program får jag en inblick i vitt skilda verksamheter och branscher. Att följa dessa chefer under ett år är fascinerande!

När jag kom hem var det dags för födelsedagsfest för våra kära gudbarn, som fyllde 13 år!

Deras far är en kock i toppklass och redan i bilen på väg dit börjar det vattnas i munnen...Och vi blev inte besvikna denna gång heller...hummersoppa, renfilé och sorbet! En bättre middag, helt enkelt!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Angelina » Powerwoman!!:  ”Så kul att ses igen! Kramar Angelina”

  • Caroline » Var rädd om gnällspikarna!:  ”Jättebra artikel som jag läst flera gånger. När jag läste artikeln insåg jag att..”

  • Linda » Underbara Mallorca!:  ”Kan bara hålla med! Fantastiska tips o bilder o vill ju som sagt ha en ny versio..”

  • Christina » Omslaget klart!:  ”Hej Carl! Så roligt att du vill beställa min bok! Den 20 juni är den här! Hälsn..”

  • Carl Söderström » Omslaget klart!:  ”Hej Christina! Jag lägger gärna en förhandsbeställning på din nya bok. När komme..”

Bloggarkiv