NIKLAS FREDLING

Service Manager
 
Konecranes
För mig som helt ny i rollen som chef, så har det varit ovärderligt att ha Christina som mentor. Jag har fått så många bra verktyg som jag nu använder för fullt!
Mentorprogrammet har hjälpt mig att få bättre insikt i hur jag är som ledare, och det kan nu hjälpa mig vidare i min utveckling. På lång sikt så är jag helt övertygad om att Mentorprogrammet kommer att ha gjort ett avtryck i hur jag är som ledare, men även som kollega och medmänniska.
 
Känslan av tillit fick jag redan vid första Mentorsträffen, och den känslan blev starkare för varje träff. För mig så har det varit oerhört skönt att ha någon som jag kan prata med om allt, utan att behöva oroa mig för konsekvenser, som om jag säger fel sak till fel person i företaget. Christinas rättframhet kombinerat med viljan att förstå problem, gör att vi på ett effektivt sätt kunnat hjälpas åt att sätta fingret på rätt sak.
 
Enligt min uppfattning så passar programmet alla chefer, erfarna som nya. Det som krävs av deltagaren är att vara open minded och tillåta sig själv att leta förbättringspunkter i sitt ledarskap, vilket kanske kan vara svårare desto fler år man har i yrket.